24 души са задържани след сблъсък между агитки на Ботев (Пловдив)

...
24 души са задържани след сблъсък между агитки на Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

24 арестувани след сблъсък между футболни агитки в София -

24 души са арестувани след сблъсък сред агитки на Ботев (Пловдив) и АПОЕЛ (Никозия) в региона на Орлов мост в София, заяви БНР. 

Около 16:30 ч. двете групички тръгнали едни против други, само че били спрени от полицията. 12 от арестуваните са кипърски почитатели, а другите 12 - последователи на Ботев (Пловдив).

На място са изпратени спомагателни сили на жандармерията. На публикувани фрагменти и видеоклипове в обществените мрежи се вижда по какъв начин кипърската агитка стартира да хвърля камъни по служителите на реда. Стига се до сборичкване с полицейските чиновници.



Има потърпевши почитатели на кипърския клуб. Екипи на незабавна помощ им оказват помощ на място. В региона на " Орлов мост " има засилено полицейско наличие.

В един от арестуваните са открити опиати, оповестява Нова ТВ. Един служител на реда е потърпевш леко. Той е откаран във Военна болница за обзор, съобщи Bulgaria ON AIR. Над 200 почитатели на " Апоел " са изолирани от мястото на случая и под контрола на органите на реда стоят пред заведението до езерото Ариана, добавя бТВ.

Мачът сред двата тима е довечера на националния стадион " Васил Левски ".


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР